The movement program

 

Програмата за движение включва музика и двигателни серии

Програмата за движение е уникална разработка на нашите партньори Learning Solutions UK Advanced Brain Technologies USA
Нейното основно мото е:
Движение
Учене
Напредък

Всички упражнения за Програмата за движение са демонстрирани на екрана и могат да бъдат достъпни чрез всяко свързано с интернет устройство, включително мобилни телефони с iOS или Android и таблети за PC или Mac. Просто щракнете върху игра и започнете!

С голямо разнообразие от забавни двигателни дейности всеки ден, Програмата за движение става все по-предизвикателна в течение на 12 седмици, тъй като помага за развитието на силни зрителни, слухови, ритъмни и двигателни умения.

The Movement Program e лесна за изпълнение у дома

Тази уникална програма не изисква материали и може да бъде изпълнена навсякъде и в дома чрез интернет връзка.

Програмата за движение може лесно да бъде завършена у дома само за 15-20 минути на ден.
Програмата за движение е проектирана да се използва само 5 дни в седмицата, в продължение на 12 седмици.

Повече от десетилетие проучване, проведено в няколко училища в Обединеното кралство, показва въздействието, което Програмата за движение може да окаже върху разбирането и концентрацията при четенето, както и балансът и координацията, което води до подобрения в спортните резултати, времето за изпълнение на задачи и ритмичните способности, четенето и изпитните резултати.

„Тръстът на Leigh Academies прекара много години в изследване на ефекта от координационни програми за движение, за които знаем, че правят значително подобрение в четенето, а също и способността за концентрация. Като главен изпълнителен директор помогнах да управлявам програмата и бях убеден в ефикасността й за всички деца, особено за онези между 8 и 13 години. Радвам се да предложа подкрепата си, за да допринеса да достигне до по-широка аудитория.“

Франк Грийн CBE
Leigh Academies Trust, Дартфорд

„Вече доставяме The Movement Program от четири години и се чувстваме много ангажирани с нея. Много е вълнуващо да видим фокуса на учениците и да станем свидетели на впечатляващия напредък, който учениците с всякакви способности постигат в своите възрастови групи. Заедно с други инициативи за четене в училище, това е може би най-големият маркер за бъдещия успех на учениците. „

Клер Брадфорд,
директор на училището Хенбъри, Бристол

Въвеждащо видео за The Movement Program https://www.youtube.com/watch?v=_XSmptV86D0

TMP Movements Booklet